Overslaan naar content

Facility / operations manager

Oostkamp, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Welk soort profiel zoeken we?

Bij HUSWELL zijn we stuk voor stuk gedreven en gepassioneerde professionals, die zich inzetten voor het leveren van een uitstekende service en innovatieve oplossingen voor klanten, terwijl we samenwerken als een hechte familie om de visie van het bedrijf te realiseren. We dragen bij aan de cultuur van HUSWELL waarin samenwerking, innovatie, vooruitstrevendheid, flexibiliteit en transparantie centraal staan.


Als operations of facility manager bij HUSWELL heb je ontzettend veel verantwoordelijkheden. Zo zal jij het facility team gaan coachen: je zorgt ervoor dat de soft facility coördinator alle schoonmaken op een zo efficiënte manier kan inplannen, dat de hard facility coördinator vlot en doeltreffend alle maintenance taken kan beheren en delegeren en dat de quality manager steeds de beste schoonmaakploegen voor zich krijgt om op te leiden en zonder problemen in de woningen geraakt om de kwaliteit van de schoonmaak te controleren. Daarnaast ben jij het brein van dit departement en sta je in voor de optimalisatie van alles wat met facility te maken heeft. Jouw vernieuwende ideeën zorgen ervoor dat HUSWELL steeds brand of choice blijft en je oog voor detail waarborgt de kwaliteit. 


Wat ga je precies doen?

 • Als echte people manager ben je de perfecte coach voor je team.
 • Je bent eindverantwoordelijke voor de kwaliteit: je probeert proactief te zorgen dat jouw team inclusief onderaannemers steeds de hoogste kwaliteit verzorgen. In geval van klachten, volg je deze op en ga je actief op zoek naar verbeteringen samen met je team. 
 • Je bent verantwoordelijk voor innovatie en efficiëntie binnen het facility departement. Je werkt een strategisch plan voor je departement uit en zorgt ervoor dat de doelen nauwgezet opgevolgd worden. Hieronder valt ook de uitbreiding naar nieuwe regio's, waarbij jij de volledige opstart in goede banen leidt.
 • Kostenbeheer en controle en opvolging van alle facturen van de onderaannemers. Je zorgt ervoor dat alles financieel klopt en geeft de nodige info door aan de boekhouding. 
 • Je trekt rapporten uit de verschillende systemen en kan deze correct analyseren en terugkoppelen naar de verantwoordelijken van andere afdelingen. 
 • Je gaat actief op zoek naar nieuwe onderaannemers voor zowel housekeeping en maintenance. 


Wat breng je mee aan kennis of ervaring?

 • Je hebt een diploma facility management of minimaal twee jaar ervaring binnen deze sector of operations. 
 • Je hebt ervaring in de hospitality en/of housekeeping.
 • Je hebt leidinggevende skills en deze idealiter al mogen toepassen in voorgaande opportuniteiten. 
 • Je bent communicatief sterk: je communiceert duidelijk en transparant, zowel met jouw eigen team als met alle andere collega's.
 • Met je organisatorische skills lukt het jou als geen ander om verschillende taken uit te werken en deze nauwgezet op te volgen. 
 • Je hebt het vermogen om problemen in een snelle omgeving de baas te kunnen.
 • Het is essentieel dat je voldoende veerkrachtig bent om deze uitdaging op lange termijn te kunnen aangaan. 
 • Digitale vlotheid is noodzakelijk om met alle softwaresystemen te kunnen werken. 
 • Flexibiliteit (geen 9 to 5 mentaliteit): de hospitality sector staat niet stil, verlof nemen in de schoolvakanties kan, maar zo minimaal mogelijk.


Wat bieden wij je als bedrijf?

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, hospitalisatieverzekering, thuiswerk, personeelskorting. Door ons betaalde opleidingen & trainingen. Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Daarbij, wanneer je lid wordt van de HUSWELL family zal je samen met een ervaren en dynamisch team werk doen dat ertoe doet en verander je de manier waarop mensen reizen of op vakantie gaan.

Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je een tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen.


Ready to join the rocketship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be


Vereisten

Er zijn momenteel geen specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.


Ready to join the rocketship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Oostkamp, België
Operations

of

Apply with Indeed onbeschikbaar