Overslaan naar content

Channel manager

Op locatie, Remote, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Service delivery

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren.

Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?

Je functie als channel manager: visibility professional

Als channel manager speel je een sleutelrol in het hart van onze dynamische markt, want jij zal ervoor zorgen dat onze accommodaties zo goed mogelijk blijven shinen op zo veel mogelijk boekingsplatformen. Met jouw zichtbaarheidssuperpowers én neus voor innovatie en opportuniteiten, haal je het maximale uit alle boekingsplatformen, onze bezettingsgraad en bijgevolg ook onze inkomsten. 

Wat mag je verwachten?

 • Optimalisatiegoeroe: optimaliseer de advertenties van onze accommodaties zodat potentiële gasten ons keer op keer uit de lange lijst kiezen. 
 • Prestatiefocus: je houdt onze listings in de gaten met het scherpe oog van een arend, zodat we blijven schitteren op de markt. 
 • Channel hero: onderhoud bestaande en vindt nieuwe kanalen waarop we kunnen adverteren en zorg voor een constante goede relatie met onze contactpersonen. 
 • Techy copywriter: je houdt van tech en van copywriting. Je zoekt de beste systemen uit, leert ze van binnen en van buiten kennen en schrijft voor elke woning de meest aantrekkelijke tekst ever. 
 • Omarm flexibiliteit: vergeet de 9 to 5 sleur, het gaat hier om resultaten (en ook wel een paar killer team building shenanigans)

Wat breng je mee aan superkrachten?

 • Analytisch strateeg: jouw inzichten en strategieën zorgen voor de perfecte combinatie van zichtbaarheid en revenue. 

 • Digitale innovator: je houdt van het digitale en zoekt graag naar de nieuwste manieren om de performance van onze listings te garanderen. 

 • Team player: nauwe samenwerking met je team én alle contactpersonen van de verschillende OTA's is noodzakelijk. 

 • Copywriting skills om U tegen te zeggen (Engels!): laat woorden dansen en gasten voor ons kiezen.


HUSWELL is niet voor iedereen...
 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan. 

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots. 

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch).

Als je klaar bent om het gewone achter je te laten en te groeien met een geweldig en gedreven team, dan is HUSWELL iets voor jou.


Wat mag je van ons verwachten?

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!).

Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Daarbij, wanneer je lid wordt van de HUSWELL familie zal je samen met een gedreven en dynamisch team werk doen dat ertoe doet en verander je de manier waarop mensen reizen of op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen.


Deze functie mag je volledig vanop afstand uitvoeren, maar je bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op kantoor!Ready to join the rocket ship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Vereisten

Er zijn momenteel geen specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.

Ready to join the rocketship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be


Op locatie, Remote, Hybride
 • Oostkamp, België
Service delivery

of

Apply with Indeed onbeschikbaar