Overslaan naar content

Client success manager

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Service delivery

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren.

Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?


Je functie als client success manager: client happiness expert

Als communicatieve people pleaser stap je in een wereld waar je elke dag het verschil maakt voor onze klanten. Je voelt hun behoeftes feilloos aan en beantwoordt ze niet alleen maar weet hun verwachtingen te overtreffen. 

Jouw missie? Langdurige relaties smeden en onze klanten niet gewoon tevreden stellen, maar hen omver blazen met proactieve communicatie zodat ook zij ambassadeurs van HUSWELL worden. 

Dit is wat je te wachten staat: 

 • CSI profiling: niet luisteren om te antwoorden, maar luisteren om te begrijpen, zodat jij de klant en zijn verwachtingen écht kent. 

 • Communicatie hero: proactieve communicatie & opvolging zijn key! Pluspunten als jij de eigenaar contacteert voordat hij zijn telefoon neemt! Nog meer bonuspunten als je dagelijks goed communiceert met je collega’s property & revenue manager. 

 • Scherpzinnig analyst: naast de verwachtingen van de klant vormen cijfers en grafieken van het revenue team of reviews en prestaties van de woning geen geheim voor jou. Je ontrafelt elk mysterie met jouw analytische skills.

 • Strategisch upseller: als spilfiguur tussen klant en HUSWELL, speur je constant naar groeimogelijkheden en strategische upselling, waarbij je altijd het belang van klantbehoud en tevredenheid voor ogen houdt. 

 • Omarm flexibiliteit: vergeet de 9 to 5 sleur, het gaat hier om resultaten (en ook wel een paar killer team building shenanigans).


Wat breng je mee aan superkrachten?

 • Proactief strategisch denker: je analyseert de verwachtingen van je klanten en begrijpt de visie en missie van HUSWELL, waardoor je de ideale samenwerking tussen beide kan realiseren. 

 • Communicatief bruggenbouwer: je ontwikkelt innovatieve oplossingen, om zo niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen. Door jouw sterke communicatie (Nederlands & Engels, Frans is zeker een plus!) en creatieve aanpak versterk je de band met elke klant en open je nieuwe mogelijkheden voor groei en succes.

 • Feedback detective: je verzamelt onmisbare feedback en klanteninzichten die essentieel zijn voor alle departementen bij HUSWELL.  

 • Team player: there is no I in HUSWELL, you need us and we need you! 


Waarom HUSWELL? Het is niet voor iedereen...

 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan.

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots.

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch).

Als je klaar bent om het gewone achter je te laten en te groeien met een geweldig en gedreven team, dan is HUSWELL iets voor jou.


Wat mag je van ons verwachten? 

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!).

Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Daarbij, wanneer je lid wordt van de HUSWELL familie zal je samen met een gedreven en dynamisch team werk doen dat ertoe doet en verander je de manier waarop mensen reizen of op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanninge

Wij zoeken kandidaten voor onze wervingsreserve. Er is nog geen duidelijke startdatum voorzien!


Ready to join the rocket ship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be


Vereisten

Er zijn momenteel geen specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.


Ready to join the rocket ship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, België
Service delivery

of