Overslaan naar content

Marketing manager

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Marketing

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren.

Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?Je functie als marketing manager: Growth Guru Extraordinaire

This ain't your grandpa's marketing gig. Je wordt een lead genererende machine, zal echte killer content maken en gaat als een pro om met data om nieuwe marketingkanalen te domineren. Denk aan webinars, ebooks en social media magie (Instagram, TikTok en LinkedIn - we spreken alle talen).

Dit is wat je te wachten staat: 

 • Mastermind groeiplannen: we hebben het over 150+ hot leads per maand - dat is je nieuwe MQL-doel. 

 • Vind je innerlijke ontdekkingsreiziger: ontdek en verover nieuwe marketinggrenzen, van webinars tot legendarische funnels. 

 • Data whiz with a creative twist: analyseer campagnes, AB-test als geen ander en maak content die boekdelen spreekt (letterlijk, in het Engels en Nederlands - Frans is een plus!).

 • Word een social media HERO: rock Instagram, TikTok en LinkedIn als de beste. 

 • Omarm flexibiliteit: vergeet de 9 to 5 sleur, het gaat hier om resultaten (en ook wel een paar killer team building shenanigans). 


Wat breng je mee aan superkrachten?

 • Copywriting skills om U tegen te zeggen (Engels en Nederlands): laat woorden dansen en portemonnees openen. 

 • Design guru (Canva of Adobe? We don't judge): visuals zijn je tweede natuur.

 • HERO in digitale marketing: SEO, PPC, social - je kent het wel. 

 • Data detective: ontrafel campagne mysteries met jouw analytische skills. 

 • Marketing automatisering wizard (HubSpot bonuspunten!): automatiseer als een baas. 


HUSWELL is niet voor iedereen...

 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan. 

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots. 

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch). 

Als je klaar bent om het gewone achter je te laten en te groeien met een geweldig en gedreven team, dan is HUSWELL iets voor jou.


Wat mag je van ons verwachten?

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL-verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...  

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!). 

Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.


Als lid van de HUSWELL familie heeft je job impact: we dragen bij aan hoe mensen reizen en op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen.


Ready to join the rocketship? 🚀 

Als echte marketeer heb je het wellicht ook gehad met dat saaie cv? Vergeet dat vel papier, we willen je persoonlijkheid zien stralen!

Maak een uniek cv: we hebben nog steeds de basis nodig (🥱), maar maak het wat pittiger!

We verwachten ook een korte video in het Engels (30"): laat de artiest in jezelf naar boven komen! Neem je telefoon, druk op opnemen en vertel ons waarom jij de marketinggoeroe bent die wij zoeken. Wees creatief, wees grappig, wees JEZELF! Zie het als een combinatie van een TikTok-uitdaging en een elevator pitch. 

Kortom, laat ons zien wat jou een HUSWELL HERO maakt en niet zomaar een cv op de stapel. We kijken uit naar je sollicitatie!


Stuur je filmpje en cv door naar info@huswell.be

Vereisten

Er zijn momenteel geen andere specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.


Ready to join the rocketship? 🚀
Apply now via www.jobs.huswell.be

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, België
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar