Overslaan naar content

Property manager

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Service delivery

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren.

Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?


Je functie als property manager: service delivery expert

Als optimalisatie expert zorg je dat alles op rolletjes loopt samen met je team. Door je uitgebreide inspectierondes en proactieve acties en communicatie kan er nauwelijks iets fout lopen in de woningen. Als er dan toch eens een issue is, ben jij de spilfiguur in de interactie met gasten en eigenaren over deze ad hoc problem solving. Dankzij jouw vlekkeloze acties zorg je ervoor dat elk pand schittert volgens de hoogste normen, wat zowel gasten als eigenaren een glimlach bezorgt.

Dit is wat je te wachten staat: 

 • Onboarding wizard: je gidst nieuwe klanten moeiteloos doorheen het hele proces en maakt de woning samen met hen in een mum van tijd verhuurklaar.

 • Optimalisatie expert: je evalueert reviews en inspecteert en optimaliseert de woningen om nieuwe kansen te ontdekken die de verhuurprestaties kunnen maximaliseren. 

 • Operations hero: ad hoc issues in de woning weet je als geen ander feilloos en snel op te lossen.

 • Communicatieneuroot: je houdt elke schakel in de communicatieketen stevig vast, zodat iedereen perfect op de hoogte blijft van alle acties die ondernomen worden. 

 • Omarm flexibiliteit: vergeet de 9 to 5 sleur, het gaat hier om resultaten (en ook wel een paar killer team building shenanigans).


Wat breng je mee aan superkrachten?

 • Oog voor detail: jij hebt geen vergrootglas nodig om elk klein detail dat de verhuur kan bemoeilijken te spotten. 

 • Meester in plannen en organisatie: je blijft alle taken de baas en zorgt dat al je to do’s steeds op de meest efficiënte manier ingepland worden.

 • Moedige communicator: je draagt bij aan een perfecte staat van elke woning, dankzij je bedrevenheid in het tactvol en vastberaden melden van eventuele mankementen aan eigenaren. Zo zorg je ervoor dat elke woning optimaal klaar is voor de verhuurmarkt!

 • Hands-on in hart en nieren: je pakt de dingen vast en laat ze niet los tot het opgelost is.


Waarom HUSWELL? Het is niet voor iedereen...

 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan.

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots.

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch).

Als je klaar bent om het gewone achter je te laten en te groeien met een geweldig en gedreven team, dan is HUSWELL iets voor jou.


Wat mag je van ons verwachten? 

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!).

Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Daarbij, wanneer je lid wordt van de HUSWELL familie zal je samen met een gedreven en dynamisch team werk doen dat ertoe doet en verander je de manier waarop mensen reizen of op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen

Start voorzien na de zomer!


Ready to join the rocket ship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be
Vereisten

Er zijn momenteel geen specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.


Ready to join the rocket ship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, België
Service delivery

of