Skip to content

Hospitality management. Done well.

Got a minute? Here is our elevator pitch!

Met HUSWELL ondersteunen we eigenaren van een 2de verblijf, vakantiewoning of hotel bij het dagelijkse beheer en de optimalisatie van hun eigendom. Dit doen we op een innovatieve manier met datagedreven beslissingen waardoor we vorig jaar gemiddeld 40% beter dan de markt hebben gepresteerd.

Deze hospitality ondersteuning doen we 24/7 waarbij we de eigendommen optimaal adverteren en aanbieden aan toeristen en reizigers op de korte termijn verhuurmarkt via platformen als Airbnb & Booking.com.

Dankzij onze dynamische prijszetting en zelf ontwikkelde strategieën proberen we de opbrengst voor de eigenaar te optimaliseren. Daarbij verzorgen we de check-in & out van gasten, staan we hen 24/7 bij in de communicatie, doen we de schoonmaak na het vertrek en kunnen we onderhoud en herstellingen uitvoeren indien nodig.

Anderzijds voorzien wij heel wat digitalisatie om de service naar een hoger niveau te tillen. Zo hebben we een online gastenportaal ontwikkeld met alle informatie omtrent de reservatie en het eigendom. Daarnaast monitoren we elke woning op vlak van het aantal gasten, de hoeveelheid geluid om overlast tegen te gaan en zelfs de temperatuur om ons steentje bij te dragen aan de natuur. Uiteraard is het ook onze intentie om zoveel mogelijk slimme digitaliseringen te gebruiken in het eigendom zelf. Een voorbeeld daarvan zijn onze elektronische sloten om de ervaring van de gasten te vergemakkelijken en de veiligheid te kunnen garanderen!

We leveren elke dag opnieuw een optimale service door onze digitale, transparante en professionele aanpak zodat we de eigenaar en gast volledig kunnen ontzorgen en een geweldige ervaring bieden.

Wie zoekt Huswell?

We zijn een met durfkapitaal gefinancierd bedrijf dat als een raket in de explosieve STR-industrie van meer dan 80 miljard euro schiet en zijn op zoek naar vooruitstrevende mensen die samen met ons de industriestandaarden willen uitdagen.

Al onze mensen zijn HERO: Hungry, Excellent, Resilient en Open, en we hebben een passie voor gastvrijheid, vastgoed en technologie. We zijn een voor 200% geëngageerde familie die de HUSWELL waarden (transparant, vooruitstrevend, innovatief, flexibel en samenwerkend) hoog in het vaandel draagt en voor elkaar zorgt, risico's aanmoedigt, elkaars huisdieren bij naam kent en niet bang is om af en toe de bloemetjes buiten te zetten met een stevige teambuilding! Kom jouw pad creëren en groei met ons mee.

Training & Opleiding

Door ons betaalde opleidingen & trainingen.

12 ADV dagen

Recht op 12 extra vakantiedagen / jaar.

Flexibele uren

We zijn erg flexibel in werkuren en dagen.

Extralegale voordelen

iPhone, MacBook, maaltijdcheques, fitness...

Meet our HEROES!

Benieuwd naar de astronauten die mee de raket van HUSWELL besturen? Ontdek ze hier!

"Experience" is key!

Bij HUSWELL combineren we het authentieke van een vakantiewoning met de service en luxe van een hotel.

Onze uitdagende vacatures

Channel manager
On-site, Remote, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium
Client support manager
On-site, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium
Customer experience manager
On-site, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium
Marketing manager
On-site, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium
Office manager
On-site, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium
Property manager
On-site, Hybrid
  • Oostkamp, Vlaams Gewest, Belgium