Skip to content

Office manager

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Backoffice

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren. Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?

Je functie als office manager: Superconnector & Office Magician

Dit is geen gewone office manager rol. Je bent niet alleen het hart en de stem van onze community, maar ook de spilfiguur die ons kantoorleven optimaliseert. Van het beheren van de office telefoon tot het zorgen voor de voorraad, jij houdt ons kantoor draaiende. Meer zelfs, eind dit jaar verhuizen we naar een nieuw - groter - kantoor, waarbij jij mee verantwoordelijk zal zijn in de volledige opstart ervan. Je organiseert daarnaast zowel interne als externe events en zorgt voor een vlekkeloze interne communicatie. Jij bouwt relaties op die sterker zijn dan beton en creëert een engagement zo magnetisch dat zelfs de meest passieve volgers actieve deelnemers worden!


Dit is wat je te wachten staat:

 • Community flair: je verwelkomt iederen met super veel enthousiasme en zorgt ervoor dat klanten onmiddellijk onze hospitality voelen.

 • Office harmonie: beheer ook de interne communicatie en zorg tegelijkertijd voor een soepele operationele organisatie van ons kantoor (please give us some cookies!)

 • Event planner extraordinaire: organiseer zowel interne team events (probeer steeds de vorige te overtreffen, I dare you!) als externe community meet-ups die iedereen bij zullen blijven (weet je nog dat geweldige event bij HUSWELL…)

 • Backstage Wizard: ondersteun het management bij diverse administratieve taken en zorg dat alles op wieltjes loopt.

 • Support superhero: In tijden van nood ben jij de rots in de branding voor zowel het team als de community. Je bent een multifunctionele duizendpoot die bijspringt waar nodig.


Wat breng je mee aan superkrachten?

 • Communicatiekunstenaar: je woorden weven webben van betrokkenheid, zowel online als face-to-face. Je voelt bovendien de behoeften van de community feilloos aan en weet hoe je hierop moet inspelen.

 • Organisatiegoeroe: je bent een meester in het jongleren met meerdere taken zonder een zweetdruppel te laten zien.

 • Eventplanner om U tegen te zeggen: je organiseert de meest indrukwekkende evenementen, die niet alleen door heel wat mensen worden bijgewoond, maar waar ze ook nog lang over napraten.

 • Digitale duizendpoot: van sociale media tot de nieuwste online tools, je navigeert moeiteloos door digitale landschappen.

 • Office know-it-all: je weet wat een goed draaiend kantoor en een gelukkige community nodig hebben en optimaliseert kantoorprocessen met super happy people als gevolg.


HUSWELL is niet voor iedereen...

 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan.

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots.

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch).


Wat mag je van ons verwachten?

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL-verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!).

Team buildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Als lid van de HUSWELL familie heeft je job impact: we dragen bij aan hoe mensen reizen en op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen.


De start voor deze functie wordt pas voorzien NA de zomer.

Ready to join the rocket ship? 🚀


Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, België
Backoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar