Skip to content

Client support manager

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, Vlaams Gewest, België
Service delivery

Functieomschrijving

Over HUSWELL

HUSWELL is geen standaard hospitality bedrijf. Bij HUSWELL maken we gebruik van data en innovatie om tweede verblijven en vakantiewoningen om te zetten tot lucratief vastgoed volgens onze 4 “benefits”: Time, care, experience & profit.

We schitteren in de korte termijn verhuur (lees: we doen het 25% beter dan onze concurrenten!) en doen dit met de beste technologieën die zelfs Elon Musk jaloers zouden kunnen maken. Net als hoe SpaceX de ruimtevaartindustrie heeft getransformeerd met baanbrekende innovaties en technologieën, zet HUSWELL zich in om de hospitality-sector te vernieuwen. We streven naar niets minder dan revolutionaire vooruitgang in hoe wij vastgoed beheren, waardoor we niet alleen de efficiëntie maximaliseren maar ook de ervaringen van onze klanten verbeteren.

Maar HUSWELL is meer dan een job alleen, we zijn een echte familie. Zo’n familie waar we elkaars huisdieren bij naam kennen en legendarische teambuildings organiseren.

Ben je klaar om aan boord te gaan van onze hospitality raket, klaar om nieuwe hoogten te bereiken in de wereld van tweede verblijven en vakantiewoningen?

Je functie als client support manager: communicatieve lijm tussen klant en bedrijf

Als eerste aanspreekpunt van onze klanten, ben jij degene die de telefoon en de mailbox als jouw persoonlijke superheldengadgets beheert. Of het nu een belletje of een mailtje is, jij bent er klaar voor! 

Dit is wat je te wachten staat: 

 • Rots in de branding: jij bent de persoon waar zowel klant als collega op kan rekenen, de onmisbare held die het team ondersteunt waar nodig. 

 • Detective eerste klasse: bij elke klantvraag of -opmerking zet jij je detectivepet op om een oplossing te vinden die zowel klantvriendelijk als commercieel slim is.

 • Support superhero: The Flash is niets in vergelijking met jouw supersnelle, accurate én klantvriendelijke antwoorden op vragen van klanten en collega's. 

 • Workflow wizard: je denkt niet alleen na over hoe we onze klantentevredenheid naar de maan kunnen schieten, maar je bent ook de architect van een vloeiende workflow. Je werkt aan FAQ's die onze klanten zullen betoveren en tovert een glimlach op het gezicht van gasten en collega's dankzij je kraakhelder uitgeschreven processen.

 • Omarm flexibiliteit: vergeet de 9 to 5 sleur, het gaat hier om resultaten en het ondersteunen van collega's wanneer nodig (en ook wel een paar killer team building shenanigans). 


Welke superkrachten breng je mee?

 • Client support wizard: jouw magische klantvriendelijkheid brengt onze klantencommunicatie naar een betoverend niveau van perfectie.

 • Communicatie HERO: Nederlands en Engels zijn jouw super powers. Jouw heldendaden bestaan uit woorden en het bouwen van sterke relaties zowel binnen als buiten de organisatie. Daarnaast is ook Frans een sterkte en zijn alle andere talen een meerwaarde. 

 • Meester van orde: jouw honger naar structuur schijnt als een lichtbundel door elke duisternis, en zorgt ervoor dat we altijd een helder en duidelijk antwoord krijgen. 


Waarom HUSWELL? Het is niet voor iedereen...

 • Comfortzones? Niet aanwezig. We dagen de status quo uit en moedigen het nemen van risico's aan.

 • Alles volgens het boekje doen? Wij geloven in ondernemende astronauten, niet in robots.

 • Constant de tijd in het oog? Flexibiliteit is key (denk aan onze geweldige team uitjes die verder gaan dan de lunch).

Als je klaar bent om het gewone achter je te laten en te groeien met een geweldig en gedreven team, dan is HUSWELL iets voor jou.Wat mag je van ons verwachten?

Voordelen en nog eens voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, laptop, gsm, gsm-abonnement, 12 ADV-dagen, kortingen bij HUSWELL verblijven, hospitalisatieverzekering, werken vanuit het buitenland...

Door ons betaalde opleidingen & trainingen (we investeren in jouw groei!).

Teambuildings en off-site evenementen om U tegen te zeggen.

Daarbij, wanneer je lid wordt van de HUSWELL familie zal je samen met een gedreven en dynamisch team werk doen dat ertoe doet en verander je de manier waarop mensen reizen of op vakantie gaan. Je krijgt dus een plaats binnen een snelgroeiende reis- en vastgoedsector wat je tal van opportuniteiten geeft om je uitgedaagd te voelen, om te innoveren en beloond te worden voor je inspanningen.


Ready to join the rocketship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Vereisten

Er zijn momenteel geen specifieke vereisten om te kunnen solliciteren.


Ready to join the rocketship? 🚀 Apply now via www.jobs.huswell.be

Op locatie, Hybride
 • Oostkamp, België
Service delivery

of